Tuesday, May 5, 2009

Borak kosong

Dah lame aku tak update blog ni asik syok bace blog orang lain je ...

Kesian blog aku ni sampai bersawang

Actually ada byk benda yg aku nak update coz ada byk happenings in Apr and May

Tapi gambar pulak takde...takpe lah aku update kat umah nanti

Skarang tgh lunch....aku tgh syok melepak sensorg depan pc ... sambil makan buah fav aku....sengkuang pizza....walopon doc dah nasihat aku jgn mkn buah keras2 due to my jaw prob....tapi kdg2 aku skip gak....hehe

Aku sekarang rajin bawak bekal pegi opis....today aku bawak egg sandwich...adik aku lah yg untung coz bile aku bawak bekal die pon dapat sekali....aku siap letak salad, tomato bagai...

Sampaikan kawan skola iya tego....sandwich kakak ko buat ni nmpk best lah...rajin nye akak ko....aku taktau lah mmg kawan iya ade puji betul2 or die saje make up stories coz nak aku tetiap ari buatkan sandwich utk die hehehe

Tgh pk ni nak bawak sandwich ape plak esok

4 comments:

Jiji said...

aku nak makan subway. tsk.

Ida bila Lrt nak sampai shah alam-seremban?

mediocre sadist said...

boleh tak buat entry yg lebih bermakna seperti...

hari pertunangan ku akan berlangsung tidak lama lagi.....

jeng jeng jenggg

HAPPY LIBRAN said...

kalo subway...konpem jaw aku nanti jammed biler mkn hehe

amboi smpi sban takde lah...kalo aku pon sure wat smpi kajang punye hehe

tapi kalo s.alam die lalu tmn alam megah x silap aku

HAPPY LIBRAN said...

kate pon name entry borak kosong...ni entry utk generate balik minat aku ber blogging haha

citer tunang later ah beb...ko jgn wat gabra aku hahaha